Copyright © by amirulsafri.

| Attention |


Akhirnya Final sudah pun selesai. Selamat pulang ke kampung kawan-kawan. Jumpa lagi... Jaga diri baik baik. Selalu selalu lah melawat website kelas kita ini...

Sesi Interview BI ( Kumpulan Pertama )

Monday, November 16, 2009


Assalamualaikum
selesailah sudah tugasan interview bagi kumpulan pertama pagi tadi..


untuk kumpulan2 lain..sila dapatkan gmbar dan emailkan kpd mana2 editor untuk dimuatkan di dlm blog ni..:)

6 comments:

  1. shazuan said...

    esok pun aku interview jg
    aku tangkap beribu ribu gmbr buh kt ni
    bru ang tau
    hahahaha

    November 16, 2009 at 6:05 PM  

  2. Muhammad Amirul said...

    cantik boy...besok bagi aku gambar aku masukkan dalam ni...hari-hari ada update baru best blog ni

    November 16, 2009 at 6:24 PM  

  3. solehsunar said...

    hahaha..boy mrah le 2..sbb gmbr dia ngan nuar ak xbubuh pn..haha

    November 16, 2009 at 8:00 PM  

  4. Anonymous said...

    woi ari selasa sok korng amek gmbar ak plak interview..

    hafiz emkay

    November 18, 2009 at 1:53 PM  

  5. sy dh wt interview => said...

    kte dh setel interview...
    yg lom wt tu solan susah tu...
    hehe

    November 18, 2009 at 10:12 PM  

  6. entahape2 said...

    hohoho

    November 19, 2009 at 12:48 AM  

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
 
Creative Commons License
Photo by electcomp is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 2.5 Malaysia License.
Based on a work at electcomp0709.blogspot.com.
Permissions beyond the scope of this license may be available at http://electcomp0709.blogspot.com/.