Copyright © by amirulsafri.

| Attention |


Akhirnya Final sudah pun selesai. Selamat pulang ke kampung kawan-kawan. Jumpa lagi... Jaga diri baik baik. Selalu selalu lah melawat website kelas kita ini...

CIDOS & Tunjuk Perasaan

Thursday, November 19, 2009
Assalamualaikum dan selamat sejahtera.
Hari ini dalam sejarah, selesai sudah kami mengisi maklumat ke dalam pengkalan data CIDOS

CIDOS - Curriculum Information Document Online System

Tujuannya adalah SEMUA pelajar perlu menjawab soal-selidik bagi KAJIAN PERSEPSI KURIKULUM POLITEKNIK

bagi yang tidak menjawab soal-selidik lagi bolehlah klik sini

Inilah sedikit sebanyak antara gambar dan gelagat mereka

Sesudah CIDOS kami menuju ke kelas Komunikasi Data bagi menghabiskan Pembentangan KD.
apa yang dapat dilihat dalam gambar ini ialah kegembiraan mereka setelah selesai pembentangan KD

Apa yang ingin saya nyatakan tajuk Tunjuk Perasaan diatas ialah kita boleh tengok gambar dibawah ini iaitu papan tanda
ZON E motosikal pelajar
yang sekarang ni jadi parking kereta. Jadi kami terpaksa berjalan jauh dari Dewan Jubli.
Bukan nak merungut tapi kawasan letak motor tu luas apa salahnya kami nak letak motor

kita boleh tengok betapa ramainya pelajar DTK yang bersatu tunjuk perasaan gambar diatas ini.hahaha


Disebabkan ada pihak yang tidak puas hati dengan editor, editor terpaksa mengubah kembali entry ini agar tidak menyinggung pihak terbabit. Disini editor ingin menyatakan editor tidak ada niat untuk menyinggung atau pun memalukan pihak terbabit.

Dan gambar diatas sedikit sebanyak tidak menampakkan tunjuk perasaan seperti dinyatakan. Hanya sekadar celotehan editor. Kebanyakkannya isi isi kandungan dalam blog ini adalah hanya suka dan duka pelajar DTK sahaja.

Walaubagaimanapun editor rasa berbesar hati kerana pihak terbabit telah berjaya menembusi Blog Pelajar DTK.

Editor juga tidak tahu menahu samada pihak berkenaan menyamar ataupun tidak.
mungkin selepas ini Admin boleh masukkan IP address tracker kedalam Blog ini.

13 comments:

  1. insan yg x puas hati said...

    mmg x puas ati..cm ar kete bley paking kt tmpt moto kt dke tu.. >=S

    November 19, 2009 at 9:25 PM  

  2. Muhammad Amirul said...

    erm bagus bagus ada lagi insan yang nak tunjuk perasaan dalam komen ni...
    xpe anda boleh tunjuk perasaan dan luahkan perasaan anda disini...

    November 19, 2009 at 9:31 PM  

  3. Amymaru said...

    x salah jalan kaki skali skala.abg amy ok je.tp asal gambar abg amy yg lebih tunjuk perasaan nie.HAHA

    November 20, 2009 at 5:35 AM  

  4. nurfarahiah said...

    e'eh abg afiq kacak la... hehehe

    November 20, 2009 at 2:00 PM  

  5. syuib said...

    student bayar stiker 60 sen
    parking kat zon E (jke)
    tp x parking,klau perking saman rm50
    apa cite PUO!!!!!!
    PUO tindas student
    mana hak kami!!!!!!!!!!

    November 20, 2009 at 10:31 PM  

  6. Muhammad Amirul said...

    betul tu syuib...
    kesian orang orang yang kene saman tu...
    notis awal pe takde...
    last2 dapat saman...
    pulak tu masuk je JKE kene halau xpasal pasal

    November 21, 2009 at 12:21 AM  

  7. someone said...

    2 la...
    laen kali ada taklimat disiplin g la..
    skrg dah nak komple mcm2 plak..

    November 21, 2009 at 1:20 AM  

  8. Amymaru said...

    apa lagi korang nie.
    kalau kena saman x yah byr.
    nnti konvo x leh g.
    jimat duit.

    November 21, 2009 at 2:05 PM  

  9. Anonymous said...

    korg komen elok2 skit..aku report pihak atasan nti..

    November 21, 2009 at 8:34 PM  

  10. Z|U|F said...

    Mmg kesian kat student yg kena saman tu sbb dah la poli x bagi elaun LI, menaikan hak kami ni, pastu membazir duit wat papan tanda zon, rugi wat je kalau nak wat satu je tmpat parking. membazir....stduent bukan semuanye ade duit, lagi2 bile dah ujung2 sem ni, ptptn dah abes, duet nak kena simpan untuk bajet sem depan pulak, macam2 nak kena bayar..

    utk perhatian : duit2 saman semua bkan masuk ke poli tapi masuk ke akaun kerajaan . jadi poli xterlibat mendapat duet ni cuma bertindak sebagai tempat mengumpul duit2 saman ni je la...

    November 25, 2009 at 12:05 AM  

  11. amirulsafri said...

    sapo pulok anonymous ni...
    kaki repot betul...
    if xsuka jgn masuk
    if suka masuk...
    lgpon xda sapa nak layan komen
    yang semcam itu...
    akibatnya baru baru ni kawan aku kene saman rm40
    cuba kene kat diri sendri...
    tanpa semena mena kene saman
    xda nak bagi peluang...

    November 25, 2009 at 12:06 AM  

  12. Z|U|F said...

    sape Anonymous nih, letak la nama kalau brani, nak report pegi la report. Kami xtakot la, bkannye budak2 lagi nak takot bile kena gertak ko nak report pihak atasan....

    lagi best kalau ko report, buleh gak aku suarakan pendapat mewakili pelajar2 yang tertindas ni. :)

    November 25, 2009 at 12:08 AM  

  13. liyana [syncro] said...

    PUO dh x relevan~
    lalala

    November 28, 2009 at 4:50 PM  

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
 
Creative Commons License
Photo by electcomp is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 2.5 Malaysia License.
Based on a work at electcomp0709.blogspot.com.
Permissions beyond the scope of this license may be available at http://electcomp0709.blogspot.com/.