Copyright © by amirulsafri.

| Attention |


Akhirnya Final sudah pun selesai. Selamat pulang ke kampung kawan-kawan. Jumpa lagi... Jaga diri baik baik. Selalu selalu lah melawat website kelas kita ini...

Intel Kulim Malaysia

Monday, November 23, 2009
Hari : Isnin
Tarikh : 23.11.09
Tempat : Intel Kulim
Program : Lawatan sambil belajar
Penglibatan : Pelajar CMOS





wasalam..

© 2009 solehsunar | All Right Reserved

13 comments:

  1. Rumah Serumah said...

    soleh bajet ensem !

    November 23, 2009 at 11:39 PM  

  2. Muhammad Amirul said...

    hahaha da ada pengomen...
    cepat tul dapat tau ada update budak serumah ni...
    lebih pantas dari aku

    November 23, 2009 at 11:47 PM  

  3. DTK said...

    nie bkn dak DTK sume...
    kte blog DTK

    November 24, 2009 at 1:11 AM  

  4. Muhammad Amirul said...

    bebas la janji ada budak DTK...
    ada muka hangpa ja bosan...
    aktiviti poli msti la masuk blog DTK klo ada penyertaan bdk DTK...\
    tak gitu...
    jgn komplen lebih2 bley???
    hahahaha

    November 24, 2009 at 2:05 AM  

  5. intifada said...

    dula heboh 1 mlysia suruh
    boikot brg amerika
    ni apa cita!!!!!!!

    -save gaza-

    November 24, 2009 at 8:14 PM  

  6. Z|U|F said...

    hahaha sapa intifada ni?

    benda ni atas diri kita sendiri, masalah sekarang, produk2 amerika dgn israel ni dah menjadi brg2 harian kita, mmg belambak brg2 amerika & israel, contoh brg2 nestle, milo , kfc dan macam lagi brg2 yg da biasa kita guna.

    yang pasal intel ni, dah mmg modul politeknik , nak boikot apenye, fikir2 la siket....

    lagi satu, kalau engko ada pc, mesti guna processor AMD atau intel, dua2 ni amerika & israel & yahudi punya, nak boikot ke x boikot ke, kena tgk atas penggunaan kita, dah darurat, xdak processor buatan malaysia...

    so sila la fikir secara seorang islam :)

    November 24, 2009 at 8:26 PM  

  7. nuaq said...

    hahaha..
    jup emo ka??
    kami relek ja ambik multimedia..
    xyah bt lawatan p mana2..
    dk umah sdah..
    stdy flash...
    blh bt jup terbang..

    November 24, 2009 at 10:06 PM  

  8. nuaq said...

    hahaha..
    jup emo ka??
    kami relek ja ambik multimedia..
    xyah bt lawatan p mana2..
    dk umah sdah..
    stdy flash...
    blh bt jup terbang..

    November 24, 2009 at 10:06 PM  

  9. amirulsafri said...

    hahaha...
    betul tu ape die kata...
    ada ke cap lain processor ni...
    lgpon processor intel tu buatan kaum yahudi laknatullahh....
    xsalah kita belajar...
    mana tau satu hari kita dapat ilmu tu...
    boikot boikot jgak...xkan kita nak mundur sje...
    bila kita dapat lumpuhkan kaum yahudi ni...
    sebagai pandangan kita bersama-sama....

    November 24, 2009 at 10:46 PM  

  10. Z|U|F said...

    hehehe x emo nuaq :) cume nak perbetulkan persepsi pemikiran seseorang tu supaya jgn berfikir dalam bilik je, try fikir lebih jauh kehadapan lagi, gne akal, kita gna produk yahudi, cth processor intel, bkan dgn niat nak sokong dia, kita gna dgn niat nak memudahkan kerja kita & kalau berpeluang nak mengambil teknolgi die untuk buat kita punya sendiri. bila dah ada processor sendiri baru la boleh nak boikot produk buatan yahudi.

    November 25, 2009 at 12:15 AM  

  11. solehsunar said...

    haha..aku rilek je ngan AMD..:D:D

    November 25, 2009 at 3:37 AM  

  12. Z|U|F said...

    rilek xpa..
    if kelam
    else hentam
    then sakit ati sorang

    November 25, 2009 at 3:46 AM  

  13. nuaq said...

    hahaha..
    sapa intifada 2...
    dah senyap sunyi dah..

    November 25, 2009 at 5:50 PM  

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
 
Creative Commons License
Photo by electcomp is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 2.5 Malaysia License.
Based on a work at electcomp0709.blogspot.com.
Permissions beyond the scope of this license may be available at http://electcomp0709.blogspot.com/.