Copyright © by amirulsafri.

| Attention |


Akhirnya Final sudah pun selesai. Selamat pulang ke kampung kawan-kawan. Jumpa lagi... Jaga diri baik baik. Selalu selalu lah melawat website kelas kita ini...

| MOTOGP | Sepang Circuit

Saturday, October 31, 2009
Selesai sudah bagi Grand Prix tahun ni. penat nya tak terkata tapi keseronokkan mesti terasa. Deruman enjin 500cc membuatkan gegendang telinga ku sakit.
ni antara gambar aku dan kengkawan di Sepang MOTOGP.

ni gambar aku edit ada nampak artistik skit kan

Sampainya aku di sepang

kawan-kawanku bergambar di backdrop pelumba bernombor 99

yang ni moto ni aku dapat shot sbb masih xbrape laju berbanding dgn 500cc. aku just record je.

ni penyokong thailand yg turun ke litar.

aku sedang memerhatikan screen besar sbb penonton ramai sgt xdpt nak tgk dpn2

photographer ni usung kamera dslr ni dgn lens aku xtau bape mm n bape beratnya

sedang memanaskan enjin

pelumba bernombor 27 ni adalah pemenang daripada team ducati

sesi bergambar bersama pensyarah yang juga merupakan staff petronas namanya Encik Affan

Peminat rossi ni satu family plak tu

walaupun rossi mendapat tempat ke-3 tapi dia yang paling mendapat sambutan

Tahun depan ada masa aku akan saksikan lg MOTOGP untuk tahun 2010

| Ceria JKE | Politeknik Ungku Omar

Saturday, October 24, 2009
Pada hari ini 24hb oktober. Aku menghadiri Ceria JKE buat kali terakhir di dalam semster akhir ku agar ceria JKE kali ini menyimpan seribu makna dalam hidupku semasa aku menuntut di Politeknik Ungku Omar.

So sampai saje aku kt padang JKE ni aku tlah mndapat tugasan. Tugasan yg diberi oleh Encik Zul ialah merakamkan detik detik ceria jke yang gilang gemilang ini. Saksikan la gambar2 dibawah ini.










| Futsal | DTK vs PTK

Friday, October 23, 2009
Bersukan di waktu malam memang menyeronokkan. Lebih-lebih lagi jika bermain Futsal bersama rakan-rakan. Game ni berlangsung dari pukul 8 hingga pukul 10 malam







DTK Tshirt

Tuesday, October 6, 2009






i hope this tshirt all my friend agree with it. and no complaining anymore
thank you for viewing
Related Posts with Thumbnails
 
Creative Commons License
Photo by electcomp is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 2.5 Malaysia License.
Based on a work at electcomp0709.blogspot.com.
Permissions beyond the scope of this license may be available at http://electcomp0709.blogspot.com/.