Copyright © by amirulsafri.

| Attention |


Akhirnya Final sudah pun selesai. Selamat pulang ke kampung kawan-kawan. Jumpa lagi... Jaga diri baik baik. Selalu selalu lah melawat website kelas kita ini...

Pesta Kerjaya PUO 2009

Wednesday, November 18, 2009

Assalamualaikum..
Berlangsungnya Majlis Penutup Pesta Kerjaya PUO 2009..dirasmikan oleh Tuan Pengarah PUO..Beberapa aktiviti termasuk sesi temuduga oleh beberapa syarikat yang ingin mencari pekerja di kalangan pelajar PUO..


awek2 SONY..:)





EP suda gumok..

barisan pelajar yang inginkan kerjaya diketuai Pak Long Suib

© 2009 solehsunar | All Right Reserved

18 comments:

  1. Z|U|F said...

    pergh lawa beb aweks sony !~ sekali tgk nak lagi !

    November 18, 2009 at 11:26 PM  

  2. solehsunar said...

    hahaha..:)

    November 18, 2009 at 11:37 PM  

  3. Muhammad Amirul said...

    jaga-jaga uf kalau kalau mai baca komen ang ni...

    November 19, 2009 at 1:27 AM  

  4. Z|U|F said...

    komen aku dah delete, xdak dah nak jaga2 :P

    November 19, 2009 at 12:13 PM  

  5. SHAZUAN said...

    KU CAKAP KT MAI BRU ANG TAU

    November 19, 2009 at 3:14 PM  

  6. mai (^,^) said...

    wah3 zup..... :D:P:P lawa ke zup?? xlawa pun,huhu :P:P

    November 19, 2009 at 6:27 PM  

  7. Z|U|F said...

    eh he....ade mai ..:P:P

    November 19, 2009 at 8:03 PM  

  8. mai (^,^) said...

    kjap ad..kjap xd... chips more.. :D:D

    November 19, 2009 at 8:25 PM  

  9. lin said...

    ha zup kantoi dah..
    hahaha dan haha lagi...
    huahua...

    November 19, 2009 at 9:57 PM  

  10. mai (^,^) said...

    nak sombong lin gelak la... hahahahaha.. :P:P

    November 19, 2009 at 11:26 PM  

  11. Z|U|F said...

    wah ~ sonok tgk zup kantoi ye............:P:P ho3

    November 20, 2009 at 8:57 AM  

  12. nuaq said...

    belasah jup mai..
    jgn bg pluang kat die..

    November 20, 2009 at 7:36 PM  

  13. Amymaru said...

    xpun tepuk bontot dier
    haha

    November 21, 2009 at 2:07 PM  

  14. mai (^,^) said...

    tepuk2 kang...kang zup tttuuuuuuutttttttttttttt nnt... hohohoho. :D:D

    November 21, 2009 at 10:01 PM  

  15. Amymaru said...

    maisarah ckp apa ni?

    November 22, 2009 at 8:50 AM  

  16. Anonymous said...

    tepuk kuat ckit
    lmbut je.......

    November 22, 2009 at 7:22 PM  

  17. mai (^,^) said...

    xdek pape la amy oi.. :P:P

    November 23, 2009 at 3:31 PM  

  18. Jawatan Kosong said...

    Apa JawatanKosongKerjaKosong.com tawarkan?

    http://www.jawatankosongkerjakosong.com/

    Terlalu banyak websites menyebarkan jawatan kosong, kerja kosong, jawatan kerajaan, jawatan kosong di jpn , job vacancies in kuala lumpur, job vacancies in johor bahru and job vacancies in negeri sembilan Tetapi kebanyakkannya sudah lapuk dan tidak terkini. Ataupun anda terlambat untuk melihat iklan tersebut dan terlepas peluang.

    Jangan sia siakan potensi diri anda untuk mendapatkan pekerjaan terbaik. Daftarkan diri anda dengan JawatanKosongKerjaKosong.com. Kami akan menghantar iklan kekosongan pekerjaan dengan segera kepada anda. Update secepat mungkin kepada anda.
    Daftar Sekarang


    Anda akan menerima info jawatan kosong dan kerja kosong terkini dengan segera! Jangan tangguhkan peluang anda untuk mendapatkan pekerjaan yang terbaik. Jawatan Kerajaan, Jawatan Kosong Petronas, Jawatan Kosong di JPN , Job Vacancies in Kuala Lumpur, Job Vacancies in Negeri Sembilan dan Job Vacancies in Johor Bahru adalah keutaaman kami.

    June 19, 2010 at 11:39 AM  

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
 
Creative Commons License
Photo by electcomp is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 2.5 Malaysia License.
Based on a work at electcomp0709.blogspot.com.
Permissions beyond the scope of this license may be available at http://electcomp0709.blogspot.com/.