Copyright © by amirulsafri.

| Attention |


Akhirnya Final sudah pun selesai. Selamat pulang ke kampung kawan-kawan. Jumpa lagi... Jaga diri baik baik. Selalu selalu lah melawat website kelas kita ini...

| Perhatian | URUSAN KONVOKESYEN

Thursday, November 19, 2009

Perhatian ini adalah penting
Jangan buat main-main ini adalah berkenaan konvokesyen anda.
Jika anda tidak kisah mungkin tidak akan konvokesyen dan tidak berpeluang memakai
jubah dan topi konvo bersama-sama rakan anda.


Bilangan: 1 keping
Jenis sampul: Sampul express
Saiz sampul: 229mm x 162mm
Maklumat yang perlu ada:
1. Nama dan alamat pelajar yang lengkap dan terkini
2. Nama dan alamat JK pengelola Graduandi belakang sampul surat
3. di hujung kiri hadapan sampul surat ditulis no pendaftaran, sesi dan jabatan

sila klik untuk pembesaran

sila klik untuk pembesaran

Sila serahkan kepada syuib selewat lewatnya 25 November 2009

10 comments:

  1. Z|U|F said...

    hehehe akhirnya mirul wat jugak seperti yg aku cadangkan dlm kelas KD td :)

    November 20, 2009 at 3:02 AM  

  2. Muhammad Amirul said...

    mana ada hang cadangkan syuib yang cadangkan

    November 20, 2009 at 12:59 PM  

  3. xHilmix said...

    huhuuuuu malu2
    jup muka xmalu....

    November 20, 2009 at 1:13 PM  

  4. Z|U|F said...

    laa aku cadangkan amek gambar pos express tu yg btui pastu edit, pastu ang macam tengking kat aku kata xda masa nak wat ....time kelas kd...aku igt lagi.............

    November 20, 2009 at 7:34 PM  

  5. Muhammad Amirul said...

    erm yela aku bagi ang wat la...
    ang kan author juga...
    hehehe
    mne ada tengking...
    aku ni bukan jenis tengking tengking

    November 21, 2009 at 12:19 AM  

  6. solehsunar said...

    hehe..xdak duit la nk bli smpul ni..mahai oo..

    November 21, 2009 at 1:17 AM  

  7. someone said...

    ko nie org smbg sal laen ko smbg laen soleh..
    dorg smbg sal cdangan zuf la..
    bkn smbg xde duit..

    November 21, 2009 at 1:24 AM  

  8. Z|U|F said...

    soleh peruntukan dapat dia simpan sorang2 , zambri bagi soh tolong kami ni suma ...

    November 21, 2009 at 1:19 PM  

  9. Amymaru said...

    tak habis2 zambri eh.
    tepuk bontot nnti baru tau.
    haha

    November 21, 2009 at 2:03 PM  

  10. zamry said...

    apa la kamu smua sembng pasal aku
    aku ni kan mb perak yg sah

    November 22, 2009 at 12:38 AM  

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
 
Creative Commons License
Photo by electcomp is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 2.5 Malaysia License.
Based on a work at electcomp0709.blogspot.com.
Permissions beyond the scope of this license may be available at http://electcomp0709.blogspot.com/.