Copyright © by amirulsafri.

| Attention |


Akhirnya Final sudah pun selesai. Selamat pulang ke kampung kawan-kawan. Jumpa lagi... Jaga diri baik baik. Selalu selalu lah melawat website kelas kita ini...

Selesai Sudah Ujian Matematik II

Monday, November 30, 2009
Assalamualaikum..
seperti yg dijadualkan, berlangsung lah ujian Matematik II..
setelah selesai kami pun bergambar la sambil menunggu kelas BI.
so ni la gambar-gambar nya.

Wajah-wajah ceria DTK selepas Ujian Matematik
Gambar-gambar ini diambil oleh saudara Anuar

Ucapan Khas

Wednesday, November 25, 2009




Assalamualaikum..

Saya Mohammad Syuib Bin Mohd Rusly..Pemegang ID 01DTK06F501..selaku wakil kelas DTK6A..ingin mewakili seluruh pelajar kelas DTK6A untuk mengucapkan Selamat Menyambut Hari Raya Aidiladha..Dengan pesanan berhati-hati di jalan-raya..dah blik raya kat kmpung tu, jgn lupa nk blik ipoh blik..jgn lupa jugak,blik raya tu stdy la math..sbb isnin ada test math..:)..

sekian..
wassalam

© 2009 solehsunar | All Right Reserved

Sila Kemaskini Email Anda Sebagai Pelajar

Tuesday, November 24, 2009
Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.

Tahukah anda bahawa anda memiliki satu lagi email sebagai seorang pelajar.

klik sini untuk pautan terus ke Hotmail.com


seperti pautan diatas. Sila isikan:

Windows Live ID : 01dtk06f5**@puo2u.puo.edu.my (hanya mengubah angka giliran sahaja)

Password : Sila isikan dengan no IC anda (dan dilarang sama sekali memberitahu no IC anda pada pihak ketiga)

sejurus anda Log In anda diminta menukar password anda dengan segera.

kemudian anda boleh lah 'add contact' rakan rakan anda dengan hanya menukar no pendaftaran mereka.

Jika ada pertanyaan bolehlah menghubungi saudara

kerana beliau lebih awal menemui email ini dan lebih arif di dalam bab ini. Saya hanya menyebarkan sahaja.

Wassalam.



Intel Kulim Malaysia

Monday, November 23, 2009
Hari : Isnin
Tarikh : 23.11.09
Tempat : Intel Kulim
Program : Lawatan sambil belajar
Penglibatan : Pelajar CMOS





wasalam..

© 2009 solehsunar | All Right Reserved

Penilaian Projek Session 2

Saturday, November 21, 2009

Assalamualaikum
Di sebabkan atas kelewatan menyiapkan projek..maka 2 kumpulan ini terpaksa dinilai semula..haha..walaupun projek xberfungsi..tetapi soalan yg ditanya punyalah byk seolah2 projek ini berfungsi..kumpulan yg terlibat adalah kumpulan syuib dan zufri..:)




wasalam..

© 2009 solehsunar | All Right Reserved

Majlis Bacaan Yasin Peperiksaan Akhir Julai 2009 ( JKE )

Friday, November 20, 2009


Assalamualaikum
Majlis : Bacaan Yasin Untuk Peperiksaan Akhir Sesi Julai 2009
Tempat : Pusat Islam PUO
Hari : Khamis
Tarikh : 19.11.09
Waktu : 6.00PM-8.00PM
Anjuran : WMPP JKE


© 2009 solehsunar | All Right Reserved

| Perhatian | URUSAN KONVOKESYEN

Thursday, November 19, 2009

Perhatian ini adalah penting
Jangan buat main-main ini adalah berkenaan konvokesyen anda.
Jika anda tidak kisah mungkin tidak akan konvokesyen dan tidak berpeluang memakai
jubah dan topi konvo bersama-sama rakan anda.


Bilangan: 1 keping
Jenis sampul: Sampul express
Saiz sampul: 229mm x 162mm
Maklumat yang perlu ada:
1. Nama dan alamat pelajar yang lengkap dan terkini
2. Nama dan alamat JK pengelola Graduandi belakang sampul surat
3. di hujung kiri hadapan sampul surat ditulis no pendaftaran, sesi dan jabatan

sila klik untuk pembesaran

sila klik untuk pembesaran

Sila serahkan kepada syuib selewat lewatnya 25 November 2009

CIDOS & Tunjuk Perasaan

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.
Hari ini dalam sejarah, selesai sudah kami mengisi maklumat ke dalam pengkalan data CIDOS

CIDOS - Curriculum Information Document Online System

Tujuannya adalah SEMUA pelajar perlu menjawab soal-selidik bagi KAJIAN PERSEPSI KURIKULUM POLITEKNIK

bagi yang tidak menjawab soal-selidik lagi bolehlah klik sini

Inilah sedikit sebanyak antara gambar dan gelagat mereka

Sesudah CIDOS kami menuju ke kelas Komunikasi Data bagi menghabiskan Pembentangan KD.
apa yang dapat dilihat dalam gambar ini ialah kegembiraan mereka setelah selesai pembentangan KD

Apa yang ingin saya nyatakan tajuk Tunjuk Perasaan diatas ialah kita boleh tengok gambar dibawah ini iaitu papan tanda
ZON E motosikal pelajar
yang sekarang ni jadi parking kereta. Jadi kami terpaksa berjalan jauh dari Dewan Jubli.
Bukan nak merungut tapi kawasan letak motor tu luas apa salahnya kami nak letak motor

kita boleh tengok betapa ramainya pelajar DTK yang bersatu tunjuk perasaan gambar diatas ini.hahaha


Disebabkan ada pihak yang tidak puas hati dengan editor, editor terpaksa mengubah kembali entry ini agar tidak menyinggung pihak terbabit. Disini editor ingin menyatakan editor tidak ada niat untuk menyinggung atau pun memalukan pihak terbabit.

Dan gambar diatas sedikit sebanyak tidak menampakkan tunjuk perasaan seperti dinyatakan. Hanya sekadar celotehan editor. Kebanyakkannya isi isi kandungan dalam blog ini adalah hanya suka dan duka pelajar DTK sahaja.

Walaubagaimanapun editor rasa berbesar hati kerana pihak terbabit telah berjaya menembusi Blog Pelajar DTK.

Editor juga tidak tahu menahu samada pihak berkenaan menyamar ataupun tidak.
mungkin selepas ini Admin boleh masukkan IP address tracker kedalam Blog ini.

Pesta Kerjaya PUO 2009

Wednesday, November 18, 2009

Assalamualaikum..
Berlangsungnya Majlis Penutup Pesta Kerjaya PUO 2009..dirasmikan oleh Tuan Pengarah PUO..Beberapa aktiviti termasuk sesi temuduga oleh beberapa syarikat yang ingin mencari pekerja di kalangan pelajar PUO..


awek2 SONY..:)





EP suda gumok..

barisan pelajar yang inginkan kerjaya diketuai Pak Long Suib

© 2009 solehsunar | All Right Reserved

DTK Family

Di ruangan ni saya telah link kan nama-nama anda kepada profile anda. Jika ada update dari anda semua saya akan update, dan tolong beritahu saya jika ada kesalahan pada profile anda
anda boleh klik nama anda untuk ke ruangan anda

Hilmi
Syuib
Solehin
Shazuan
Hafizi
Kalidas
Kalaimani
Azimah
Amirul
Rukmaran
Zulaiha
Anas
Khirliyana
Afandi
Hafiz Tajuddin
Zufri
Raguram
Yusaini Hadi
Norfazlin
Azril
Sofi
Anuar
Maisarah
Hafiz MK
Afiq
Atikah
Amalina
Farhanalisa
Tan Shan Shan
Tan Ting Ting
Ng Boon Siang
Anizan
Subatra
Nik
Fadhyl
Mazirah
Syahirul
Ruhaya
Hidayah
Anis
Shawalhani
Malissa
Khuzaimi

| Gallery | Gambar saiz passport

Tuesday, November 17, 2009
DTK


Gambar-gambar diatas ini adalah hak pelajar DTK sahaja. DTK sesi januari 2007 hingga julai 2009 sahaja. Hanya pelajar DTK sahaja yang berhak untuk menyimpan gambar kawan-kawan kalau tak nak pun takpe. Lain lain DTK yang tidak berkenaan jangan gatal gatal nak copy. Berdosa sebab tanpa kebenaran tuan punya gambar. Bolehlah korang semua gunakan gambar ini untuk tujuan RESUME korang. Semoga Berjaya

-Ujian Akhir Modul A5003-


Assalamualaikum..
seperti yg dijadualkan, berlangsung lah ujian akhir bagi modull A5003 iaitu English For Technical Purposes..si amirulsafri xbwk kamera, ak pon xbwk..jd tinggal lah kmera dari fon aku yg xbpe cantek ni..terdesak2 boleh la..:)..ni ha keadaan masa ujian 2..lyn2..ak dok blkg skali..

| nella tgh tnya jwpn | apis ty dgn gaya memegang rmbut di blkg | mai sdg cari zup yg kcil |




| nuar buat last check-up trhdp toyol2 bliau | pak long suib tlis jwpn dgn laju sbb sblh tgn pkai pen n sblh lagi pkai pensel |

| gelagat mamat berbju putih berhampiran whiteboard sdg diperhatikan |

-sekian-

© solehsunar | all right reserved

| Perhatian | Ujian Bahasa Inggeris

Monday, November 16, 2009
Esok Ujian Bahasa Inggeris

Semoga Berjaya diucapkan kepada semua pelajar DTK6A

Hari : Selasa
Tarikh : 17 November 2009
Masa : 12.30pm
Tempat : BK16


Study la seperti Anuar

p/s: jangan study seperti dia ye. atas sebab sebab tertentu gambar diatas tidak dinyatakan siapa. Semua same jer. hehehe

Sesi Interview BI ( Kumpulan Pertama )



Assalamualaikum
selesailah sudah tugasan interview bagi kumpulan pertama pagi tadi..


untuk kumpulan2 lain..sila dapatkan gmbar dan emailkan kpd mana2 editor untuk dimuatkan di dlm blog ni..:)

-Ceramah Kerjaya-

Ceramah Kerjaya

Tarikh: 17.11.09
Hari: Selasa
Waktu: 2.15 petang
Tempat: Dewan Jubli Perak PUO
Kelebihan: minum petang disediakan

Tarikh: 18.11.09
Hari: Rabu
Waktu: 9.30 pagi
Tempat: Dewan Jubli Perak PUO
Kelebihan: minum pagi untuk para peserta disediakan pada pukul 8.00 pagi.

p/s : En Umar Fahmi cakap kehadiran diwajibkan..Tapi Pak Long Syuib cakap.....hehe..phm2 la..:)

| Harap Maklum |
Datanglah Beramai-ramai

Kursus Radio Amatur

kepada pelajar JKE yang mengikuti kursus


tempat: BL1
tarikh: 17/11/2009
waktu: 8.30am - 10.00am

| Jemputan Syuib | Majlis Kenduri Kahwin kakaknya

Sunday, November 15, 2009
Kawan-kawan Syuib wakil kelas kita menjemput korang semua pergi ke Majlis Kenduri Kahwin Kakaknya bukan kenduri syuib ye jangan salah faham.
Pada 5 disember 2009 bersamaan 18 Zulhijjah 1430H.
di kediaman :
No 55A, Batu 14,
34500 Batu Kurau,

Perak


Anda semua dijemput hadir dan memeriahkan majlis

disini saya sertakan kad jemputan. hehe
untuk maklumat lanjut boleh terus menghubungi syuib mana tau pergi nanti sesat pula.


tgk tu terang-terang budak kelas Syuib

klik gambar untuk pembesaran


View Larger Map

| Gathering | Semester Akhir

Kami iaitu Editor bercadang ingin mengadakan Aktiviti Semester Akhir. Jadi kami ingin tahu adakah anda semua berminat untuk mengikuti aktiviti semester akhir ini sebelum kita bercuti panjang dan masing-masing membawa haluan sendiri.






View Larger Map

Kami bercadang untuk adakan aktiviti ini di Teluk Senangin, Lumut. Antara sebab kami memilih lokasi ini ialah ;

1. Lokasi menarik serta jauh dari kota
2. Dekat dengan rumah Zufri dan dia pun kata tiada masalah berkenaan hal makanan.
3. Penginapan : berkemah bagi yang lelaki menginap chalet boleh tggl ramai ini untuk perempuan, kalau nak berkemah biar majoriti perempuan pun kene ramai.
4. Erm ada lagi nanti kami akan berbincang lagi

ada apa-apa cadangan atau pandangan bolehlah menghubungi Editor ataupun tinggalkan komen


syerul
solehsunar
amirulsafri

| UPDATE | Blog Pelajar DTK

Disini disediakan link supaya mudah anda mengetahui info mereka. Untuk maklumat lanjut bolehlah klik pada nama mereka untuk pautan ke ke blog mereka.

Amirul Safri

Soleh Sunar

Syahirul Anwar

Zufri

Hafiz MK (EP)

Afiq

Shazuan (Boy)


Sesiapa yang mempunyai blog ingin disenaraikan bolehlah menghubungi saya.

Facebook Badge

Saturday, November 14, 2009
Kalau sesiapa diantara kelas DTK anda dialu-alukan untuk memberi facebook badge ni supaya mudah kawan-kawan yang lain untuk menghubungi anda semua



Muhammad Amirul | Create Your Badge


Norfazlin Rosli | Create Your Badge


Mohd Zufri | Create Your Badge


Anuar Zaini | Create Your Badge


Mohd Afandi Bulat | Create Your Badge


Soleh Sunar

Create Your Badge

Ahmad Fadylullah Mohammad

Create Your Badge

Areyaa Yahya

Create Your Badge

Hani Rosli

Create Your Badge

Flower Hill

Create your badge

Aciq Charby

Create Your Badge

LiEsa IEdayu

Create Your Badge

Nella Liyana

Create Your Badge




klik edit badge disebelah kiri
tick semua yang berkenaan seperti gambar diatas kemudian save
dan seterusnya klik blogger
dapatkan code seperti diatas copy dan paste dalam notepad
setelah itu save dan hantarkan kepada saya melalui YM
Related Posts with Thumbnails
 
Creative Commons License
Photo by electcomp is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 2.5 Malaysia License.
Based on a work at electcomp0709.blogspot.com.
Permissions beyond the scope of this license may be available at http://electcomp0709.blogspot.com/.