Copyright © by amirulsafri.

| Attention |


Akhirnya Final sudah pun selesai. Selamat pulang ke kampung kawan-kawan. Jumpa lagi... Jaga diri baik baik. Selalu selalu lah melawat website kelas kita ini...

Aktiviti semester akhir

Sunday, December 13, 2009
Assalamualaikum dan selamat sejahtera.
Baru baru ini keputusan telah pun dibuat disebabkan ramai yang meminta untuk mengadakan
aktiviti akhir ini di

LOST WORLD OF TAMBUN

atas sebab sebab tertentu seperti

1. Lokasi tidak jauh dan tidak sampai 10km
2. Tidak memerlukan modal yang banyak
3. Banyak kemudahan awam tersedia
4. Syahirul Anwar memiliki baucar masuk yang membolehkan kita masuk pada harga RM 19.00 sahaja.
5. Tempat yang menarik untuk dikunjungi.
6. Ada juga dikalangan kita yang tidak pernah menjejakan kaki di dalam taman tema ini.

Permintaan kami semoga aktiviti kali ini menjadi dan semua daripada kita sepakat.
Kerana sepakat membawa berkat. Dan selepas ini kita semua akan membawa diri dengan kerjaya masing-masing. Dan jika ada masa akan datang kita akan mengadakan REUNION.

Tarikh: 17 Disember 2009
Waktu: 8.00 am
Aturcara: kita berkumpul terlebih dahulu untuk sarapan pagi di Restoran Sahul ini dapat menjimatkan kos perbelanjaan kita. kerana semua keperluan disana dikenakan charge seperti
Locker
Makanan
Pelampung

murah bukan

Antara model-model yang tidak berbayar



p/s: Transport kita ke sana dengan kereta Anuar Zaini

5 comments:

  1. perut ijau /// said...

    nuar umor 30 taun da pakai keta mcm 2

    December 13, 2009 at 8:14 PM  

  2. adi said...

    mmg hebat nuaq nie..

    December 13, 2009 at 8:20 PM  

  3. mok said...

    2 la....
    aku xsagka toi kawan kita nie hebat..
    mmg canggih keta dia..
    aku nak tumpang muat x?

    December 13, 2009 at 8:21 PM  

  4. pemilik estima said...

    muat apa pulak tak muat...
    duk belakang pon muat...

    December 13, 2009 at 8:37 PM  

  5. perut ijau /// said...

    abg ni jgn lupa..kena dok dpn..///

    December 14, 2009 at 4:29 PM  

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
 
Creative Commons License
Photo by electcomp is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 2.5 Malaysia License.
Based on a work at electcomp0709.blogspot.com.
Permissions beyond the scope of this license may be available at http://electcomp0709.blogspot.com/.